Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Het Corona virus waart ook in de omgeving van onze studio in Woerden rond, om géén onnodige risico’s te nemen hebben de presentators van de Oh, Oh, Oh, Show besloten, om de kat uit de bomen te kijken.

Wat voor Paul de kans bood om de radiostudio helemaal aan de eisen van deze tijd te laten voldoen, zodat u de komende tijd, optimaal naar deze populaire show met uitstekende geluidskwaliteit kunt luisteren.

Vandaar dat er vandaag voor gekozen is om vier specials van één vol uur van vier bekende zangers (groepen) te presenteren. Als eerste zal de bekende Nederlandse zanger Frans Bauer zijn zangtalent laten horen, gevolgd door BZN, Elton John en als kers op de taart “de toppers”

Eerlijkheidshalve zijn alle bovengenoemde artiesten natuurlijk toppers, maar er zijn er vier die van het leven een feestje weten maken, en dat is juist wat wij nodig hebben in deze turbulente tijd.

Bent U nieuwsgierig  naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, U kunt daarvoor (gratis) de App van Olleke Bolleke Radio downloaden, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden

* RadioFM app

* Streema / simple app

* Radiobox app

* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!