Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- De tijd gaat snel, verrekte snel over week zijn de kerstdagen al weer voorbij, tijd voor de man achter de de draaitafel, Paul Montfroy om maar eens vlotte kerstmuziek aan de luisteraars van Olleke Bolleke Radio te laten horen, zelfs leuke Thaise kerstmuziek waarvoor Fred Bos uit Chiang Mai heeft gezorgd.

Kortom, deze week loopt kerstmis als een rood kerstlint door deze show, met easy listening, folk, klassieke en zelfs rock achtige kerstmuziek.

Verder in deze show een interview met Chico van Hemert, directeur van Retourmatras, hij vertelt in het kort hoe deze succesvolle onderneming is ontstaan en hoe het concept precies werkt, één interssant interview.

Bent u nieuwsgierig  naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, u kunt daarvoor de App van Olleke Bolleke Radio downloaden, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden

* RadioFM app

* Streema / simple app

* Radiobox app

* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!