Noorse man in Chiang Mai gearresteerd voor het keel doorsnijden van de zijn vriend

CHIANG MAN: De politie van Chiang Mai heeft een 58-jarige Noor gearresteerd omdat hij naar verluidt de keel van zijn 39-jarige Thaise homoseksuele minnaar in hun huis in het hoofddistrict van de provincie Chiang Mai had doorgesneden.

De man, Mr. Ben Roy Eiek werd gearresteerd op beschuldiging van moord op Chalit, die dinsdag om 21.00 uur met een doorgesneden keel in hun huis in Ban Wang Sing Kham in Tambon Pa Daed werd gevonden

Toen de politie ter plaatse arriveerde, vonden ze Eiek in het huis, maar hij ontkende dat hij de man had vermoord en beweerde dat hij leed aan ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) en niet de kracht had om zijn geliefde om te brengen, Hij beweerde dat zijn geliefde was vermoord door een aanvaller die de crime scène was ontvlucht.

De recherche twijfelden aan zijn beweringen en verzamelden ter plaatse forensisch bewijs en bestudeerden de beelden van een beveiligingscamera in het huis voordat ze een arrestatiebevel voor Eiek kregen.

De politie twijfelde ook aan zijn beweringen dat hij aan de ziekte ALS leed, aangezien hij geen medisch dossier kon overleggen.

De man werd voor juridische stappen naar het politiebureau van Chiang Mai gebracht en de politie zou een Noorse tolk en een vrijwillige advocaat zoeken om de man bij te staan ​​tijdens verdere verhoren.

Note: Op aanwijzing van onze zeer gewaardeerde lezer Peter Vanzanten heb ik één zgn. geblurde foto van het slachtoffer geplaatst.

Olleke Bolleke in Noord-Thailand 

Eén gedachte over “Noorse man in Chiang Mai gearresteerd voor het keel doorsnijden van de zijn vriend”

  1. Het zou fijn zijn als een ieder zich niet zou laten leiden door op sensatie beluste berichten. Dit verhaal kent twee kanten. De betreffende Noorse staatsburger kan niet worden aangemerkt als dader alvorens grondig onderzoek is gedaan naar alle feiten en achtergronden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!