Netflix lanceert de  intense trailer voor Thaise film ‘

THAILAND:- Netflix heeft de trailer voor de nieuwe Thaise film HUNGER gelanceerd. Die film speelt zich af in een sterrenkeuken, waarbij de jonge kok Aoy, gespeeld door Chutimon “Aokbab” Chuengcharoensukying, zich probeert op te werken. Maar haar mentor Chef Paul (Nopachai Chaiyanam) heeft een karakter dat Gordon Ramsay er poeslief doet uitzien.

Recent liet Netflix nog weten dat het meer zal investeren in content van Aziatische bodem. We zagen de afgelopen jaren al hoe Zuid-Koreaanse en Japanse content scoort op de streamingdienst, maar Netflix investeert ook in content van andere Aziatische landen. Zo verschijnt volgende maand de film HUNGER. Die Thaise film wordt door Netflix omschreven als een dramafilm, maar de bloedstollende trailer toont dat de film toch ook een thrillerkantje krijgt.

In HUNGER volgen we Aoy (Chutimon Chuengcharoensukying). Zij is een jonge kok die samen met haar familie een noedelrestaurant uitbaat. Maar op een dag krijgt ze de kans om het team van HUNGER te vergezellen. Dat is het meest luxueuze restaurant van Thailand, dat geleid wordt door de geniale Chef Paul (Nopachai Chaiyanam), die eveneens bekend staat voor z’n opvliegende karakter.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de  media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Netflix 
Content: Ulrike Vandamme
Bron: newsmonkey.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!