Netflix komt de pittige Thaise horrorfilm “Ghost Lab”, spoken in het ziekenhuis

~FILM NIEUWS~

PATTAYA:- U gelooft het misschien niet, maar ondanks de uitgebreide vertalingen van Olleke Bolleke in Thailand, ziet hij toch tijd om Netflix te bekijken. Hij heeft zich op de nieuwsbrief van deze streamingdienst zodat hij van dag tot dag geïnformeerd wordt over de te verwachten films.

Op Netflix verschijnen doorlopend producties van over de gehele wereld. Nog deze maand verschijnt er een Thaise horrorfilm online en deze draagt de Engelstalige titel Ghost Lab en de Thaise titel Phi Hxng ptibatikar.

Hieronder heb ik voor u een spannende trailer:

De regie van de film lag in handen van debuterend regisseur Paween Purijitpanya en er zijn rollen voor onder meer acteurs Thanapob Leeratanakachorn, Paris Intarakomalyasut, Nuttanicha Dungwattanawanich. En dit zijn namen die u waarschijnlijk zelden tot nooit bent tegengekomen, laat staan dat u deze feilloos kunt uitspreken:

Thanapob Leeratanakachorn, * Paris Intarakomalyasut, en Nuttanicha Dungwattanawanich. 

Probeer het maar eens!

In het spannende Ghost Lab zijn twee artsen getuige geweest van een spook dat rondwaart in hun ziekenhuis. Ze raken gevaarlijk geobsedeerd door het verkrijgen van wetenschappelijk bewijs dat geesten bestaan. Een duister avontuur ligt in het vooruitzicht.

Deze horrorfilm op 26 mei online. Wat zeg U……gaat u gezellig op de bank met Olleke Bolleke griezelen! Laat het mij weten!

Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!