Nederlandse toeristen in Thailand verdacht van moord in nieuwe actiethriller ‘Full Moon’

THAILAND:- Na de explosieve actie in Invasie (2024) is Nederland binnenkort nóg een actiethriller rijker: Full Moon (2025). De opnames zijn inmiddels helemaal afgerond in Thailand.

Moordverdachten na een feest in Thailand
Vier vrienden van in de dertig gaan nog één keer los tijdens een Thaise vakantie vol seks, drugs en feesten. Als na een wilde ‘Full Moon Party’ het lichaam van een jonge vrouw aanspoelt, zijn de vier beste vrienden de hoofdverdachten. Wat een onbezorgde feestvakantie had moeten zijn, verandert al snel in een gruwelijke nachtmerrie…

 De vier vrienden worden gespeeld door Santos-acteur Yannick Jozefzoon, Net als in de film-acteur Kay Greidanus, De Stamhouder-ster Matthijs van de Sande Bakhuyzen en De slag om de Schelde-acteur Joep Paddenburg. De nieuwe actiethriller wordt geregisseerd door David Cocheret, die eerder horrorkomedie House of No Limits (2019) maakte. De regisseur legt uit dat het nog best een uitdaging was om de film volledig in Thailand op te nemen.

Niet alleen de film wordt een spannende actiethriller. Voor de cast en crew was het filmen in Thailand ook een groot avontuur; van het draaien tussen de giftige spinnen en wurgslangen in de jungle, tot het zwemmen in een zee omringd door kwallen. En dat allemaal in een uitdagend klimaat waar de gevoelstemperatuur vaak rond de 40 graden lag.

Full Moon verschijnt in 2025 in de bioscoop. Een precieze premièredatum is nu nog niet bekend. 

Olleke Bolleke in Pattaya 
Bron: film vandaag.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!