Nederlandse toeriste lelijk ten val gekomen bij de Phang Nga waterval in Zuid-Thailand 

PHANG NGA:- Bij de Thung Kamin-waterval in het district Takua Pa in de zuidelijke provincie Phang Nga is een Nederlandse toeriste lelijk te val gekomen. De 52-jarige vrouw liep verwondingen op aan haar been en heup, waardoor ze niet meer kon lopen.

Reddingsleden van de plaatselijke vrijwillige reddingsdienst arriveerden ter plaatse en haalden de vrouw uit de waterval voordat ze haar naar een plaatselijk ziekenhuis brachten.

Dit nieuws komt nadat vorige maand een andere Nederlandse toerist eveneens gewond raakte in Zuid-Thailand, toen hij uitgleed en ten val kwam. De 48-jarige man brak zijn enkel nadat hij uitgleed en viel op een rots op de Hat Khom-berg, waar hij met een vriend aan het wandelen was.  

De reddingswerkers hadden twee en een half uur nodig om de steile berg af te dalen, de man op een brancard te dragen, voordat ze hem naar een ziekenhuis vervoerden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: 77khaoded
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: 77khaoded

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!