Nadat ze terreur hebben gezaaid in Thailand, verdwijnt het Belgische paar “Bonnie & Clyde”, van de radar

THAILAND:- De justitie van België noemt dit Belgische koppel “Bonnie & Clyde”. Sophie V., ex-vrouw van Bertrand Crasson, en Xavier F., ex-man van Sandrine Corman, staan onder arrestatiebevelen in Thailand, en beschuldigd van herhaalde diefstal en fraude. 

Een (lang) verhaal om de grote thrillers van Netflix te doen verbleken. En hier is het geen fictie… Sophie en Xavier zijn nog vrij, we weten niet waar.

De zwendel is het woord dat tegenwoordig door verschillende mensen, vaak ‘expats’ die in Thailand wonen, wordt gebruikt om te verwijzen naar Sophie (45 jaar oud). De puzzel werd een paar weken geleden weer in elkaar gezet nadat de manager van een winkel in Phuket op sociale media een video plaatste van een jonge vrouw die de portemonnee van een andere klant leegmaakt. De getuigenissen overlappen elkaar vervolgens.

In Thailand werd een juridisch adviseur belast met het verzamelen van alle informatie over deze “dief” en haar echtgenoot, Xavier, werd ervan beschuldigd haar medeplichtig te zijn in verschillende zaken. 

Als het dossier eenmaal is opgesteld, moet het worden gebruikt door de Belgische politie. Omdat Sophie en Xavier al een aantal weken niet meer op Thais grondgebied zijn, en nu onvindbaar zijn.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Charlotte Vanbever
Content: Charlotte Vanbever
Bron: Newsbeezer.com

Eén gedachte over “Nadat ze terreur hebben gezaaid in Thailand, verdwijnt het Belgische paar “Bonnie & Clyde”, van de radar”

  1. Waarom dan geen duidelijke foto ? Zo zijn ze haast niet te herkennen zodat hulp aan de Belgische politie voor de burger onmogelijke is .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!