Nadat een defect militair vliegtuig van startbaan van de luchthaven Ubon Ratchathani is gehaald, kunnen de vluchten hervat worden

UBON RATCHATHANI:- Het internationale vliegveld Ubon Ratchathani International Airport hervatte vandaag, donderdag 26 mei, de normale operaties nadat een C-130-vliegtuig van de Royal Thai Air Force van de baan was gehaald.

De luchthaven kondigde zojuist op haar Facebook-pagina aan dat alle vluchten naar Ubon Ratchathani weer normaal waren nadat de operatie om de landingsbaan vrij te maken woensdag om 21.30 uur was voltooid.

De luchthaven werd tijdelijk gesloten nadat het vliegtuig, met een onbekend aantal mensen aan boord, gisteravond om 22:30 uur een remprobleem had ondervonden bij de landing.

De piloot moest een noodremsysteem gebruiken om het militaire vliegtuig te besturen en te voorkomen dat het van de landingsbaan zou raken.

Luchtmachtwoordvoerder, Khun Prapas Sonjaidee heeft namens de luchtmacht excuses aangeboden aan de betrokkenen bij het incident.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook
Content: Olleke Bolleke in Noordoost -Thailand
Bron: Bangkok Post 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!