Nachtclub in Walking Street van Pattaya is gistermorgen door de politie overvallen wegens meerdere vermeende overtredingen

PATTAYA:- De stadspolitie van deze kustplaats heeft samen de leden van het Narcotics Control Board (ONCB), gistermorgen inval verzorgt in de uitgaansgelegenheid ‘Flexx Club’ in Walking Street. De aanleiding voor deze inval waren meldingen van cocaïne- en ecstasyverkoop in het horeca etablissement. Drugs werden echter tijdens de inval niet gevonden maar de politie van Pattaya bemerkte dat er meerdere andere overtredingen waren.

Bij de inval, geleid door de hoofdcommissaris van politie Pattaya, kolonel Kunlachart Kunlachai, die om 5:00 uur uit bed moest stappen, waren er op het moment van de inval meer dan 200 gasten aanwezig, die zich prima vermaken met dansen en drinken.

Alle 200, zowel Thaise als buitenlandse gasten werden meegenomen voor urinetests waaruit bleek dat 4 van de gasten, waaronder 2 Thaise vrouwen en 2 transgenders, positief werden bevonden voor illegale drugs. Het was niet meteen duidelijk op welke drugs positief testte.

Tijdens de inspectie zou een Amerikaanse gast naar verluidt geschreeuwd hebben, wilde totaal niet meewerken en begon de politieagenten uitschelden. Hij werd daarom gearresteerd voor gerechtelijke vervolging op beschuldiging van inmenging in een onderzoek. De man weigerde zijn identiteit te geven en weigerde ook een drugstest te doen, aldus hoofdcommissaris Kunlachart.

In het bedrijf werden in totaal 33 sets waterpijpen (shisha’s)  gevonden, die in Thailand als illegaal worden beschouwd.

De 36-jarige barmanager Sujitra Wilaiphaboon, meldde zich bij de politiecommissaris en bekende ook dat de bar na de huidige wettelijke sluitingstijd van 2:00 uur ’s nachts met grote regelmaat open was.

De politie van Pattaya diende aanvankelijk een aanklacht in tegen de eigenaar voor het openen van het etablissement gedurende de wettelijke tijd, het distribueren van alcoholische dranken buiten de wettelijke tijdslimiet en het openen van het etablissement na de door de Chonburi Overdraagbare Ziektebestrijding vastgestelde tijd. Ook zal er een boete worden uitgeschreven voor de illegale shisha-pijpen.

De ONCB heeft geen commentaar gegeven op een lopend onderzoek naar vermeende verkoop van drugs op de locatie omdat er naar verluidt geen drugs werden gevonden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!