Naast korte strakke broekjes en hoge hakken behoren de ATK testen nu ook tot de uitrusting van de barmeisjes in Pattaya

PATTAYA:- De barmeisjes van Pattaya moeten nu een alle zeer regelmatig Covid19 test ondergaan, naast het aanbrengen van frivole make-up, in zich in strakke broekjes wurmen en lopen op stiletto’s.

U weet natuurlijk dat de pubs en barren in Pattaya of waar dan ook open magen zijn, maar dank zijn de laakbaar uitgeven van vergunningen en de soepel gebleken houding van de ambtenaren zijn zelfs go-go-bars en huizen van plezier in Soi 6-bordelen gewoon weer open, maar nu als “restaurants”.  Het zijn alleen de grootste horecagelegenheden die worden bestraft door een regeling wat een farce is geworden, die die weerga niet kent.

Sinds het nieuwe jaar verplicht Pattaya restaurantmedewerkers en klanten om een ​​coronavirus-antigeentest te doen voordat ze binnenkomen.

Khun Pannee, een “barmeisje” in de beruchte Soi 6 vertelde dat ze naar Pattaya terug was gekomen omdat er in haar thuisprovincie, de Isaan, géén kom rijst was te verdienen.  Nu kan ze boven de bar wonen en minstens 500 baht per dag binnenhalen.

Khu. Damrongkiat Pinitkan, secretaris van de Entertainment & Tourism Association van Pattaya, zei dat de ontstane maas in de Thaise wet goed nieuws voor barmedewerkers was, ook het doorschenken van alcohol tot 23:00 uur bracht verlichting  in het uitgaansleven.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!