Naakte vrouw lopend langs Sukhumvit Road in Pattaya aangetroffen

PATTAYA:- De politie van Pattaya meldde dat ze een poedelnaakte vrouw hadden betrapt, vermoedelijk zwaar dronken, die gisteravond in de buurt van de Sukhumvit Road werd aangetroffen.

De politie van Banglamung werd om 22:00 uur op de hoogte gebracht van het incident.  bij de ingang van Soi Sukhumvit 12 op Sukhumvit Road.  Bezorgde automobilisten meldden dat de dame in haar nakende nixie over het trottoir strompelde.

Politie en hulpdiensten kwamen ter plaatse om de naakte vrouw van ongeveer 25 tot 30 jaar oud te vinden, die aanvankelijk niet geïdentificeerd kon worden. De vrouw sprak koeterwaals en bleek zwaar onder invloed te zijn.  

Het duurde ongeveer 20 minuten voordat de vrouw ermee instemde om kleren aan te trekken en beweerde dat ze er niets mis was om in haar verjaardagspak rond te lopen.

De vrouw werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor een medische controle en werd uiteindelijk geïdentificeerd, hoewel haar identiteit werd achtergehouden, en werd naar huis gebracht met vrienden en omwonenden die zeiden dat ze “gewoon stomdronken” was.

De politie van Pattaya weigerde een aanklacht in te dienen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!