Na een nachtje stevig doorhalen met vrouwelijk schoon

op strand van Hat YAI wordt een monnik gelaïciseerd 

HAT YAI:- Na een lange dag hard werken is er in principe niets mis met wegsluipen voor een romantische avond, misschien een drankje op het strand met een date, toch?  Nou, dat gaat niet op als je in Thailand een boeddhistische monnik bent.  

Een monnik van een beroemde Hat Yai-tempel leerde deze week op de harde manier dat je in grote problemen kan komen als je stiekem een flesje drank achteroverslaat en dan ook nog eens in het gezelschap van een vrouw.

De vrome man werd opgepakt toen iemand een klacht indiende over zijn ongepast gedrag, wat ertoe leidde dat de politie een surveillanceteam stuurde om de monnik tijdens zijn  avondje uit te observeren. Wat ze zagen was een afspraakje dat de gedragscode voor monniken schond en ertoe leidde dat hij prompt uit zijn ambt werd gezet.

De politie volgden de in ongenade gevallen monnik toen hij Wat Khok Samankhun in Hat Yai verliet voor zijn avondje uit gisteravond.  Hij werd rond 21.00 uur gezien toen hij de tempel metzijn auto verliet en de politie volgde hem en zag hem een ​​jonge vrouw oppikken.  Het paar reed vervolgens richting van het hoofddistrict van Hat Yai , op weg naar het strand.

Ze stopten onderweg voor de vrouw om uit te stappen en een supermarkt binnen te rennen om een fles Samsong te halen.  Daarna reden ze naar Chalathat Beach waar de monnik zijn auto parkeerde en het stel liep naar het strand.  Ze zaten aan de oever en dronken samen hun fles leeg.

Toen ze terugkwamen van het strand, hield de politie die de monnik volgde hen tegen en vroeg hen om hen en zijn auto te fouilleren.  In de auto vond de politie zijn saffraan gewaad en een pakje condooms.

De monnik werd vervolgens door de politie teruggeleid naar de tempel waar de abt op zijn avond het formulier voor zijn laïcisatie invulde.  De abt bewoog zich toen om de monnik onmiddellijk uit zijn ambt te zetten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Matchicon
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand 
Bron: Matchicon.com

Eén gedachte over “Na een nachtje stevig doorhalen met vrouwelijk schoon”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!