Mysterieus stuk metaal spoelt aan op Thais strand, media speculeert dat het om een stuk van een Chinese raket zou gaan

NAKHON SRI THAMMARAT:- De Thaise krant “Thai Rath” meldde dat lokale functionarissen in het Laem Talum Phuk-gebied van Nakhon Sri Thammarat in het zuiden van Thailand een groot stuk metaal hadden gevonden van wat lijkt op de stroomlijnkap van een raket te zijn.

Op de zijkant van het stuk staat een ontwerp dat lijkt op een Chinese vlag.

Er waren tekenen van een explosie en het stuk zag eruit alsof het 10 jaar in de oceaan had gelegen, zo vertelde kamnan Prayut Thanawattana die stuk metaal in zijn schuurtje heeft opgeslagen.

Thai Rath meldde dat er in de loop der jaren minstens drie van dergelijke stukken zijn aangespoeld in het gebied, hoewel geen enkele een dergelijke vlag-ID maar ook géén serienummer had.

Een dergelijk stuk spoelde al eerder aan in 2015.

Ze dachten dat het onderdeel was van een Chinese Long March-raket die werd gebruikt om satellieten de ruimte in te sturen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thairath 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand
Bron: Thairath

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!