Myanmarese man krijgt voor de 2e keer onder de rook van Pattaya een ongeluk in korte tijd, dit keer fataal

HUAY YAI:- Een Myanmarese man moest ter plaatse dood verklaard worden, terwijl een Thaise motorbestuurder ernstige verwondingen opliep nadat hun twee motoren eerder nabij Huay Yai met elkaar in botsing kwamen.

De politie van Huay Yai werd om 18:00 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op Chaiyaphon Vithi Pong Road in Khao Maikaew.

De vrijwillige hulpdienst en politie kwamen ter plaatse en troffen twee beschadigde motoren aan op de weg.

De 28-jarige Myanmarese motorrijder, Khun Yan Rin werd ter plaatse dood verklaard.  De andere jonge Thaise bestuurder, de 18-jarige Khun Kritsada Hangoi, had ernstige verwondingen opgelopen.  Hij werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor dringende medische hulp en hulp.

Een vriend van khun Yan, die later ter plaatse kwam maar weigerde zijn naam aan de Thaise pers te geven, vertelde naar verluidt de politie van Huay Yai dat khun Yan vorige maand ook al een ongeluk had gehad, maar tien slechts lichte verwondingen had opgelopen.  Zijn vrienden hadden hem gewaarschuwd om voorzichtiger te rijden, maar tragisch genoeg leek hij niet naar de waarschuwingen te hebben geluisterd.

De politie controleert de nabijgelegen camera’s om de oorzaak van het ongeval te vinden en heeft op dit moment de exacte oorzaak of aansprakelijkheid niet vastgesteld.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties:
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!