Myanmarese man in Surat Thani meegesleurd in plots opkomende overstroming en verdronken

SURAT THANI:- Een Myanmarese man kwam te overlijden nadat hij plotseling werd overvallen door plotselinge overstromingen die drie districten in de zuidelijke provincie beschadigden.

De autoriteiten hebben het lichaam gevonden van een 30-jarige man uit Myanmar, geïdentificeerd als van Khun Sai Chan. Hij werdvals vermist opgegeven nadat hij op dezelfde dag op een motorfiets door het water in het district Tha Chang had gereden, zo meldde de plaatselijke dienst

De districten Tha Chang, Chaiya en Wipawadi werden zaterdag overspoeld door hevige regenval, waarbij Wipawadi het zwaarst werd getroffen, zo stond in een rapport van het Bureau voor Rampenbeheersing en Schadebeheersing van de provincie te lezen.

Het bureau dat de overstromingen gisteren in de drie districten waren afgenomen en dat de autoriteiten puin aan het opruimen waren om wegen te heropenen die door de stortbuien waren beschadigd.

De meteorologische afdeling waarschuwde echter voor meer zware regenval die de komende twee dagen zou kunnen leiden tot overstromingen in de zuidelijke regio, aangezien de cycloon Asani, die aan kracht wint in de Golf van Bengalen, Thailand binnenstroomt.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Bangkokpost

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!