Motorrijder komt om het leven nadat het mondkapje door de wind voor zijn ogen sloeg

~REGIONIEUWS~

CHONBURI:- In het district Ban Bueng zou een Myanmarese man om het leven zijn gekomen nadat een windstoot zijn mondkapje voor zijn ogen blies. De man reed uiteindelijk tegen een elektriciteitspaal aan en stierf kort daarna.  

Met dit stukje wil ik graag de lezers van Olleke Bolleke in Thailand eraan herinneren om het mondkapje af te doen voordat ze gaan rijden, het is noodzakelijk om buiten mondkapje s te dragen, zeker in deze Covid19 pandemie, maar ze kunnen ook gevaarlijk zijn in combinatie met de wind tijdens het rijden.  

De Myanmarese meneer had net een gloednieuwe motor gekocht en het ongeval vond binnen een uur na de aankoop plaats.  De lokale bevolking die getuige was van het ongeval, verklaarden dat het mondkapje plots zijn ogen bedekte.

Het ongeval vond plaats in een bocht in het Nong Sak Sub-district en de elektriciteitspaal raakte beschadigd.  Er was ook een 10 meter lange bandmarkering die naar de ongevallocatie leidde.  Khun “Mew” de 43-jarige  man werd gevonden op de weg met bloedende oren.  Mensen die getuige waren van het ongeval probeerden de man bij kennis te brengen maar het lukte niet.  Het plaatselijke reddingsteam voerde reanimatie uit, maar Khun Mew stierf ter plaatse.  

Ongeveer 200 meter van de plek waar Mew werd gevonden, lag een rood-witte gloednieuwe Honda-motor als stille getuige in de berm. Het zadel was nog  bedekt met plasticfolie van de winkel.  Het heeft een rode Pattaya-kentekenplaat, rode platen worden in Thailand gebruikt voor nieuwe auto’s terwijl ze wachten op het permanente kenteken.  Hoewel de motor nieuw was, was er nadat het ongeval plaatsvond nog weinig van over.

Vrienden van Mew reden na het ongeval langs en vroegen het reddingsteam om te zien wie het slachtoffer was.  Ze waren geschokt toen ze ontdekten dat het hun collega was.  Ze realiseerden zich dat hij langer weg was dan normaal en besloten hem te gaan zoeken.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!