Morgen start in Pattaya de ‘Jet Ski World Cup’ welke tot 16 januari georganiseerd wordt

PATTAYA:- khun Phiphat, zijnde de Thaise minister van toerisme en sport zei dat het land klaar was om de races in Pattaya City op 12-16 januari te organiseren en dat het ’s werelds grootste grand slam en de laatste ronde van de World Series zou zijn.

Thailand organiseert zoals de traditie betaamd, het Jet Ski World Cup 2021-2022-evenement in Pattaya waarbij ongeveer 100 jetski-racers tijdens de laatste ronde van het toernooi act de présence zullen geven

Volgens minister Phiphat zouden de races in Pattaya City’s werelds grootste grand slam van de World Series zijn.

Volgens de Phiphat is dit jetski-race-evenement inhoud van wereldklasse, waarvan het auteursrecht toebehoort aan Thailand en het land verwacht over twee jaar ongeveer 350 miljoen sportfans.

Het ministerie van Toerisme en Sport zou van het toernooi een van de meest aantrekkelijke evenementen ter wereld maken, zei hij.  Hij verzekerde dat het evenement veilig zou zijn omdat toeschouwers antigeentests moeten doorstaan.  

De deelnemende jetski-racers hebben zich eerder aangemeld voor het Test & Go-deelnameprogramma.

Het laatste evenement in Thailand omvat 22 kampioenstitels. De televisiezender MCOT HD-kanaal 30 zal het evenement op 16 januari live uitzenden.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron:  The Pattaya Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!