Moeder komt er na uren achter dat ze haar 7-jarige dochter op het strand van Bang Saen is vergeten

~EIND GOED, AL GOED~
(De tegenslag is gauw vergeten als het goed afloopt)

BANG SAEN:-Een moeder was vergeten haar 7-jarige dochter mee het Bang Saen-strand in de provincie Chonburi te nemen. Ze herinnerde zich uiteindelijk uren later dat haar dochter niet meer bij haar was, terwijl ze lang en breed weer in Bangkok zat.

Ondertussen waren de bewoners van deze kustplaats erg bezorgd toen ze midden in de nacht op het strand een verdwaald kind aantroffen. De moeder verklaarde dat ze begrepen had, dat haar dochtertje met haar grootmoeder naar huis ging.  

Het meisje vertelde huilend tegen de lokale bevolking dat ze haar moeder niet meer kon vinden.  Het meisje verklaarde dat ze met de moeder op vakantie was.  De lokale politie, het plaatselijke reddingsteam en andere gerelateerde functionarissen op strand van Bang Saen Beach probeerden allemaal de moeder te  vinden.  Er werden online berichten geplaatst, ook op Facebook, op zoek naar de moeder.  

Ondertussen probeerden de bevolking het kind met lekkernijen te paaien zodat het kalm bleef en namen haar mee naar het zwembad terwijl ze naar de moeder zochten.  Na middernacht werd het politiebureau van San Suk gecontacteerd door de oma die vanuit Bangkok reed om het meisje op te halen.

Uiteindelijk kwamen de moeder en grootmoeder op het strand aan en was iedereen op het strand was opgelucht. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand 
Bron: Sanook News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!