Minister van Transport in Thailand overweegt nieuwe criteria voor Thaise reizigers

BANGKOK:- De minister van Transport, khun Saksayam Chidchob heeft laten weten dat voor binnenlandse reizigers dezelfde reismaatregelen moeten worden toegepast als voor buitenlandse toeristen.

Hij zei dat alle binnenlandse reizigers uiterlijk 72 uur voor vertrek het bewijs van een volledige vaccinatie en een negatieve RT-PCR-test moeten overleggen.

In eerste instantie kunnen deze maatregelen alleen worden toegepast voor interprovinciale langeafstandsreizen per vliegtuig, trein of bus.

“Wij zijn van mening dat de volksgezondheidsnormen voor lokale bewoners en buitenlanders van dezelfde standaard moeten zijn.  Dit is de enige manier waarop we de veiligheid kunnen garanderen en de verspreiding van Covid-19 kunnen beteugelen wanneer het land weer opengaat”, aldus minister Saksayam.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: photostock
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!