Minibusje schuift 30 meter diep een ravijn in Noord-Thailand in waarbij 10 gewonde passagiers vallen

PHRAE:- In de provincie Phrae in het noorden van Thailand stortte een personenbusje 30 meter in een ravijn, waarbij tien mensen gewond raakten, van wie zeven zeer ernstig. Het passagiersbusje was onderweg van Phichit naar Chiang Mai toen het van de weg raakte terwijl het bergafwaarts ging en om ongeveer vijf uur ’s ochtends in het ravijn in het tambon Mae Pan van het district Long in Phrae stortte.

Toen het reddingspersoneel op de plaats van het ongeval arriveerde, ontdekten ze dat het minibusje door een betonnen barrière was gecrasht.

De reddingswerkers daalden met een touw ongeveer 30 meter af in het ravijn, waar ze een beschadigde Toyota-passagiersbus in het struikgewas ontdekten.

In de passagiersbus zaten tien gewonden.  Het duurde meer dan een uur voordat reddingsteams ze van het ravijn naar de weg hadden gebracht.  Zeven passagiers raakten ernstig gewond, terwijl de overige drie, waaronder de bestuurder, slechts lichte verwondingen opliepen.

De 43-jarige gewonde bestuurder vertelde de politie dat het niet regende toen het ongeval plaatsvond, maar dat de weg glad was. Hij verloor de controle over het busje in de bocht, waardoor hij tegen de betonnen barrière botste en in het ravijn terechtkwam.

Één van de gewonde passagiers verklaarde dat zijn familie het passagiersbusje had gehuurd voor een reis naar Chiang Mai in het Saphan Hin-district van Phichit.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: CTN Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!