Minibusje rijdt in de omgeving van Pattaya dwars door een muur van  benzinestation, met als gevolg twee gewonden

PATTAYA:- Een minibusje crashte gisterenmiddag door een muur van een tankstation. Het incident deed zich voor de omgeving van Pattaya. De bestuurder werd getest op drugs en alcohol.

Gisteren, omstreeks 15 uur, reageerde de politie van Pattaya op een auto-ongeluk waarbij twee passagiers gewond raakten bij een tankstation in de buurt van Sukhumvit Road, in de wijkgemeente Nongprue.

De politie trof een grijze Toyota Commuter-minibus in één total loss staat aan.Volgens ooggetuigen crashte het busje plotseling door een muur van het tankstation.

De politie ontdekte een jonge Thaise vrouw in het voertuig met een lichte hersenschudding en een mannelijke bestuurder met niet nader genoemde verwondingen (zowel namen als leeftijden niet genoemd). De bestuurder kon naar verluidt niet coherent spreken over het ongeval en de oorzaak, maar beide slachtoffers werden onmiddellijk overgebracht naar een nabijgelegen ziekenhuis.

Khun Raman Ameoch, een 38-jarige ooggetuige, vertelde tegen de Media dat de bestuurder van het busje met hoge snelheid reed en sneed hem af voordat hij de macht over het stuur verloor en door een muur van een tankstation botste.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-THAILAND
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!