Meer dan honderd toeristen zijn gisteravond uit het hotel in Jomtien geëvacueerd na zware rookontwikkeling 

PATTAYA/JOMTIEN:- Meer dan honderd binnenlandse en buitenlandse toeristen konden ongedeerd uit een hotel in Jomtien geëvacueerd worden nadat een zware rook de gangen en kamers begon te vullen, volgens verschillende gasten liet het brandalarm het afweten.

De politie van Pattaya werd om 23:00 uur op de hoogte gesteld van de brand in een luxe hotel in Jomtien.  Brandweerlieden met voertuigen en onze reporter ter plaatsenarriveerden bij het hotel en ontdekten dat er rook uit het hotel kwam.

Meer dan honderd toeristen, waaronder kinderen, ouderen en gehandicapten, werden met hulp van het hotelpersoneel uit het hotel geëvacueerd.

Brandweerlieden ontdekten later dat de rook uit een afzuigkap in de keuken van het hotel kwam, maar er geen vuur te ontdekken en geen grote schade.

De gasten van het hotel waren echter teleurgesteld omdat ze beweerden dat het brandalarm niet afging, ondanks wat ze hevige rook noemden.  Er werden echter complimenten gegeven aan het hotelpersoneel, dat er snel bij was om gasten te helpen die geëvacueerd werden, ouderen en gehandicapten.  Het management beloofde om terugbetalingen te doen aan degenen die erom vroegen, verontschuldigde zich voor het incident en beloofde te onderzoeken waarom het brandalarm niet afging.  Het management merkte echter de snelle reactie van hun personeel op hun evacuatieplan en persoonlijke assistentie aan gasten op om te ontsnappen zonder chaos of wanorde.

Bovendien brachten veel gasten ter plaatse naar voren dat hetzelfde hotel, onder een andere naam en management, in 1997 een grote brand had waarbij meer dan 90 mensen omkwamen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!