Meer dan 1260 mensen klagen Ming Dih Chemical voor een bedrag van 423 miljoen Thaise baht aan na de explosie in fabriek in Bang Phli

~HET ONDERSTE UIT DE KAN WILLEN~
(Het uiterste willen)

SAMUT PRAKAN:- Er hebben tot dusver exact 1.266 mensen een rechtszaak tegen de chemische fabriek “Ming Dih Chemical Co” aangespannen wegens nalatigheid waar op 5 juli een enorme explosie in het district Samut Prakans Bang Phli plaatsvond, met als gevolg één dode, verwondingen en véél materiële schade, aldus de politiecommissaris van bureau Bang Kaew, kolonel Mongkhol Onkaew.

De heftige explosie vond vroeg in de ochtend plaats in de schuimfabriek van het bedrijf in Soi King Kaew 21 in het kanton Rachathewa.  Bewoners binnen een straal van 5 kilometer van de fabriek kregen de opdracht om te evacueren om gevaar of het inademen van schadelijke stoffen te voorkomen.  Brandweerlieden hadden meer dan een etmaal nodig om de brand onder controle te brengen.

Het incident resulteerde in een dood van een brandweervrijwilliger en 40 gewonden.

“De totale compensatie die van het bedrijf wordt geëist, bedraagt ​​meer dan 423 miljoen baht”, aldus de politiecommissaris .

“Dit omvat schade aan meer dan 100 huizen, 138 auto’s en 12 motorfietsen, evenals medische behandeling voor verwondingen.  We schatten dat er deze week meer eisers zullen verschijnen om rechtszaken aan te spannen”, voegde hij eraan toe.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: Thairath

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!