Méér dan 100 Illegale Birmese immigranten gearresteerd in verband met de dood van lokale bewoner in Songkhla

SONGKHLA:- De politie arresteerde gisteren meer dan 100 illegale immigranten toen ze het onderzoek naar de moord op khun Maddol Binson uitvoerde.

De 40-jarige, afkomstig uit het Hat Yai-district in Songkla, werd woensdagochtend in een vers ondiep graf in een bos naast een golfbaan in de buurt van zijn huis gevonden. Zijn handen waren op zijn rug gebonden, zijn voeten waren vastgebonden, een stuk rode stof was om zijn hoofd en mond gebonden, en een zwarte tas hing om zijn nek.

De politie onthulde dat khun Maddol met een hard voorwerp op de rechterkant van zijn hoofd was geraakt, waardoor hij waarschijnlijk om het leven was gekomen.

De politie dook gisteren op om 109 illegale Birmese staatsburgers te arresteren, die in 12 kamers waren gepropt in 2 gehuurde huizen in het dorp Moo 8 van tambon Ban Phru, terwijl het onderzoek voortdurende.

De politie denkt dat de lokale man is vermoord en begraven nadat hij een illegaal kamp van Birmese werkzoekenden had ontdekt die wachtten om naar Maleisië te worden gesmokkeld. De Kamnan van Tambon Banphru, Vinai Tonyalae, zegt dat de illegale migranten hangende het de hoofdverdachten zijn.

Khun Maddol werd dinsdagmiddag voor het laatst op camerabeelden gezien toen hij zijn huis in het dorp verliet om te gaan vissen.

Khun Maddol, die werkte voor een onderaannemer voor het snoeien van bomen van de Provinciale Elektriciteitsautoriteit in het district Na Mom, was een populair lid van de gemeenschap, altijd behulpzaam bij evenementen die verdiensten in het dorp verdienden, en had geen enkel conflict met de lokale bevolking.

Kamnan Vinai zegt dat de moord de hele gemeenschap heeft geschokt, niet in de laatste plaats omdat velen van hen vroeg opstaan ​​om te werken als latextappers op rubberplantages in het bos.

De politie heeft nog geen doorbraak bereikt, maar staat erop dat het onderzoek wordt voortgezet totdat ze een resultaat hebben.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: The Thaiger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!