Medewerker van het Phu Khieo-natuurreservaat door een onbekend aantal wilde olifanten om het leven gebracht

~DAT SCHAAP ZAL EEN ZACHTE DOOD GEVEN~
(Daar hoor je na verloop van tijd niets meer over)

CHAIYAPHUM:- Dit weekend is een medewerker van een natuurreservaat tijdens het werk bij een wachtpost in het district Khon San door wilde olifanten om het leven gebracht.

Het lichaam van de 55-jarige Khun Sangwian Phimdee, die in het Phu Khieo natuurreservaat werkte, werd zaterdagochtend  in een plas bloed achter zijn woonruimte bij de bosbeschermingseenheid van Pang Muang aangetroffen, zo maakte het hoofd van het onderzoek, luitenant-kolonel Ounsilp van het politiebureau Huay Yang bekend.

Zijn beide benen waren gebroken.  Voetafdrukken van olifanten en andere sporen van een aanval werden gevonden in het gebied, op ongeveer 80 meter afstand van zijn woonvertrek en 200 meter van de wachtpost waar hij de nachtploeg werkte.

Andere medewerkers, vertelden tegen de politie dat ze vrijdag rond 20.30 uur het geluid hoorden van wilde olifanten die jackfruit en wilde mango’s kwamen eten.

Drie wilde olifanten van 30, 20 en 15 jaar kwamen vaak ’s nachts naar het gebied, zeiden ze.  Er waren eerder nog geen incidenten met olifanten geweest.

Het regende toen ze het geluid van olifanten hoorden, zeiden zijn collega’s, maar Khun Sangwian moest naar buiten om aan het werk te gaan. Een medewerker vond het zielloze lichaam van Sangwian zaterdag rond 5.20 uur en belde gelijk de hulpinstanties,

De politie is de mening toegedaan dat het slachtoffer misschien niet had opgemerkt dat de olifanten fruit aten toen hij bij hen in de buurt liep.  Zijn aanwezigheid had de dieren misschien doen schrikken, waardoor ze hem aanvielen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thairath 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Thairath 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!