Mechelse binnenstad heeft voortaan ook Aziatische supermarkt

~ELK WAT WILS~
(Voor iedereen is er iets dat men prettig vindt)

MECHELEN:- In het centrum van Mechelen zijn er de voorbije jaren heel wat kleine supermarkten bijgekomen, maar in de Geitestraat heeft de eerste Aziatische de deuren geopend. Lotus is elke dag, behalve zondag, geopend.

Het was een vriend die zaakvoerster Pema Gadon inspireerde. Zijn familie heeft in het Nederlandse stadje Goes al vijftien jaar een Aziatische supermarkt. Haar jongere zus zette haar aan om dat in Mechelen te doen. “Als wij samen wilden koken, vonden we niet de ingrediënten die we nodig hadden. Daarvoor moesten we naar Antwerpen of Brussel, terwijl in de streek nochtans veel mensen met Thaise of Vietnamese roots wonen”, vertelt Pema.

Lotus Asian Supermarket verkoopt een ruim gamma Aziatische producten. “Of het nu om Indonesische, Japanse, Thaise of Vietnamese producten gaat, je kunt ze bij ons allemaal vinden. We verkopen ook verse groenten, vis en vlees. Binnenkort breidt ons aanbod nog uit”, legt de zaakvoerster uit.

Normaal moest de supermarkt eind oktober vorig jaar al de deuren openen. “Maar de verbouwingen en de levering van producten liep vertraging op”, zegt Pema.

Haar supermarkt in de Geitestraat 28 is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10 tot 19u, op zaterdag van 9 tot 19u. Een foodcorner met streetfood opent ten vroegste eind april de deuren.

Wilt u meer over deze winkel weten, klik dan eens op deze link: https://lotusasiansupermarket.be

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gevonden heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Dirk Vertommen
Tekst: Reactie
Bron: Nieuwsblad.be 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!