Martijn uit B&B Vol Liefde is een gelukkig mens

HUA HIN:- In ’B&B Vol Liefde’ vond Martijn Bolhoeve niet zijn droomvrouw, maar tussen hem en Hua Hin was er wél meteen een klik toen hij er dertig jaar geleden voor het eerst kwam. Sinds vijf jaar woont hij in de Thaise badplaats. 

Martijn vertelt dat de rust in het Thaise Hua Hin, waar hij Restaurant & Guesthouse Say Cheese runt, inmiddels een beetje is teruggekeerd.

‘En…..ik heb nog steeds goed contact met Bianca en Diana’

”De hype hier in Thailand is er nog zeker niet vanaf. Ik krijg nog iedere dag mensen die via het programma binnenkomen en die Say Cheese of mij even willen zien. Het hele avontuur van ’B&B Vol Liefde’, ook met de dames, was alleen maar heel erg gezellig. Je kunt dat niet altijd op televisie zien, er wordt natuurlijk geknipt en geplakt, maar het is een mooie tijd geweest. 

Het was een ervaring waar ik enorm lol aan heb beleefd en waar ook nog eens leuke vriendschappen uit voortgekomen zijn, dus nee, ik heb absoluut geen spijt. Ik ga nog om met Bianca en Diana en met de mensen van de crew die hier waren. Een maand lang, dag in dag uit, zaten wij op elkaars lip en dat klikt of klikt niet, maar het was gewoon erg leuk.

Ik ben een zeer gelukkig mens. Dat was ik daarvoor al, maar nu nog steeds.”

Olleke Bolleke in Hua Hin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!