Martijn en Toek runnen een massagesalon: ‘We hebben een Thais hoekje aan de Doezastraat’

LEIDEN:-Je kunt wel stellen dat Martijn en Toek een sterke band met Thailand hebben. Na een aantal jaar eetgelegenheid Siri Thai te hebben gerund, is er sinds afgelopen juni een Thaise Massagesalon bijgekomen: Saeng Ta Wan.

Helaas zijn Thaise massagesalons nog vaak het onderwerp van foute grappen. Martijn is hier duidelijk in. ”Met dat soort praktijken hebben wij niets te maken. Wij geven kwalitatieve, traditionele Thaise massages. De klanten lopen wél altijd met een goed gevoel weg. Je zou kunnen zeggen, een happy ending op een andere manier.”

Traditioneel Thais
Volgens Toek – zelf van Thaise komaf – onderscheidt de traditionele Thaise massage zich door de top tot teen aanpak. ”Het is een full body massage die wat steviger is dan je misschien gewend bent. Natuurlijk houden we daarbij altijd rekening met de wens van de klant. We hebben bijvoorbeeld ook aromamassages, deze zijn wat meer ontspannen.”

Gediplomeerd personeel
Bij binnenkomst in de salon pronken de diploma’s aan de muur. Alle masseurs hebben minimaal vijf jaar ervaring en zijn in het bezit van een diploma. Toek: ”De dames die hier werken komen echt uit Thailand. Binnenkort verwelkomen we onze eerste mannelijke collega. Dat is natuurlijk hartstikke leuk.”

Het personeel van Saeng Ta Wan staat voor je klaar

Door de combinatie met Siri Thai heeft het koppel op de Doezastraat een Thai’s hoekje gecreëerd. Martijn is in zijn nopjes. ”Veel klanten gaan voor de totaalbeleving. Dat wil zeggen: eerst genieten van een massage en daarna van het heerlijke eten. Wel in die volgorde, andersom zou ik het minder aanraden.”

Een massage als verrassing
Bij Saeng Ta Wan is het ook mogelijk om cadeaubonnen te kopen. ”Dat is weer eens iets anders dan een bos bloemen”, zegt Martijn. ”Je laat iemand minimaal een half uur écht ontspannen. Daar hoef je geen klachten voor te hebben. Iedereen kan wel een Thaise massage gebruiken!”

Massage boeken
Kun jij zo’n geweldige massage gebruiken? Boek dan nu een massage via deze website! Natuurlijk kun je ook even binnenwandelen op de Doezastraat 13 of even bellen via: 071 – 785 7943.

Olleke Bolleke in Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!