Mannetjes olifant stampt in Zuid Thailand zijn mahout de dood in

NAKHON SI THAMMARAT:- De politie en reddingswerkers werden donderdagmiddag ter plaatse geroepen,nadat een 25-jarige mannelijke olifant die bekend staat als Phlai Jumbo, eerder zijn mahout in het district Phipun had gedood .

Aflopen donderdagavond kreeg de pachyderm de kolder in zijn kop, keerde zich tegen zijn mahout en stampte hem dood terwijl hij rubberstammen naar een plantage in het district Phipun sleepte.

De olifant rende vervolgens weg, maar werd later die gevangen genomen nadat veehouders hem met verdovingspijltjes hadden beschoten.

Het lichaam van de mahout was onherkenbaar vertrapt.

De politie verklaarde dat mahout Manit, de olifant in een zeswielige vrachtwagen uit het district Wiang Sa in Surat Thani had geleid om te gaan werken.

Tijdens het slepen van rubberboomstammen raakte de olifant erg geagiteerd, viel hij zijn mahout aan en rende toen weg.

Rond 21.00 uur vonden de veehouders Phlai Jumbo en verdoofden hem.  De olifant werd later per vrachtwagen naar een gecontroleerd gebied in het district Wiang Sa gebracht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: The Pattaya News

EĆ©n gedachte over “Mannetjes olifant stampt in Zuid Thailand zijn mahout de dood in”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!