Man gaat naar de bakker, maar verdwijnt in riool – video

~IN DE PUT ZITTEN~
(Somber zijn vanwege problemen)

CHACHOENGSAO:- Beelden waarop een lange man uit een pick-up stapte en in een gat in het riool verdween, werden gisteren massaal gedeeld op social media.

De eigenaar van een nabijgelegen banketbakkerij, Phatsita, 46, zei dat hij en een vrouwelijke passagier in de auto op weg waren naar haar winkel om een ​​verjaardagstaart op te halen die ze hadden besteld, zondag laat in de middag op Janyanon Road in het subdistrict Bang Wua van Chachoengsao.

Op het moment na de val was op het trottoir alleen de bovenkant van zijn hoofd nog net zichtbaar. Gezien de lengte van de Thaise man kan er worden gesteld dat het een vrij diep gat was.

De vrouw vertelde dat ze snel werden geholpen en dat de man uit het riool kon klauteren met behulp van een ladder.

De man werd opgelapt en opgefrist en kreeg eerste hulp in de winkel. Gelukkig raakte hij slechts licht gewond maar wilde geen ziekenhuisbehandeling. Na het incident reisden ze terug richting Samut Prakan.

Hoewel het zondagavond was, heeft de gemeente, duidelijk in verlegenheid gebracht door de aandacht die het ongeval kreeg, snel drie afdekkingen over het riool laten plaatsen waardoor het er maandagavond weer als nieuw uitzag (zie foto’s).

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: 77kaoded
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Thai Visa.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!