Man loopt ernstig voetletsel op nadat cementwagen elektriciteitspaal in Huay Yai naar beneden haalt

~NIEUWSFLITS~

 PATTAYA:- Een Thaise man die aan de kant van de weg aan het werk was, verloor bijna zijn voet nadat een cementwagen in verschillende kabels verstrikt was geraakt en daarmee in Khao Maikaew een elektriciteitspaal omver trok.

De politie van Huayyai werd op de hoogte gebracht van het incident, dat zich op Baan Plangpad Road bij het ondergaan van de zon voordeed.

Hulpdiensten en “Snelle Jelle” onze razende reporter kwamen ter plaatse en troffen een cementwagen aan die langs de kant van de weg stond geparkeerd.

Een elektriciteitspaal en kabel waren door de cementwagen naar beneden getrokken en lag op de weg, onderwijl wachtte de 32-jarige chauffeur, Khun Somchai Luenroad, geduldig op de politie.

De gewonde man, khun Somsak Klinbuppa, 45, had een ernstige voetblessure opgelopen.  Hij werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor dringende medische hulp en een operatie.

Getuigen vertelden de politie van Huayyai dat de cementwagen in verschillende kabels verstrikt was geraakt waarbij de elektriciteitspaal werd neergehaald.  Khun Somsak was bezig gras aan de kant van de weg te ruimen voordat de elektriciteitspaal op zijn voet landde toen hij probeerde weg te springen.

De chauffeur van de cementvrachtwagen werd naar het politiebureau van Huayyai gebracht voor verdere juridische stappen en boetes met betrekking tot de materiële schade en het incident.  

De politie van Huayyai verklaarde dat Khun Somchai meerdere aanklachten zal krijgen in verband met het ongeval en aansprakelijk zal zijn voor zowel de materiële schade als de verwondingen die Somsak hebben opgelopen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!