Man in zijn blote kont  rijdt met zijn auto tegen elektriciteitspaal in Chonburi

CHONBURI:- Een eenzame Thaise coureur zonder broek of wat ook liep ernstige verwondingen op na een crash tegen een elektriciteitspaal in Chonburi.

De man, de 30-jarige khun Praphot Sriwan, werd bijgestaan ​​door de politie van het hoofddistrict en de reddingsdiensten van Chonburi nadat hij een ernstig hoofdletsel had opgelopen bij de crash. 

Zijn Toyota Vios-sedan werd aangetroffen op een ringweg die naar Bang Saen in de provincie Chonburi leidt.De voorruit aan de bestuurderszijde was gebarsten, wat suggereert dat khun Praphot met zijn hoofd tegen de voorruit is geslagen en het bewustzijn heeft verloren.  Bovendien werd het slachtoffer, tot verbazing van de reddingswerkers, op mysterieuze wijze halfnaakt gevonden, met zijn broek op de vloer van de auto.

Het slachtoffer werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor onmiddellijke medische zorg.  Volgens de politie van het hoofddistrict was niemand getuige van het ongeval.  Er zou een onderzoek worden ingesteld om de oorzaak van het ongeval te achterhalen en waarom het slachtoffer bodemloos was.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TMN Kabel-TV Pattaya
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TMN Kabel-TV Pattaya

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!