Man in Chonburi neergeschoten na de sommering te stoppen bij een wegversperring

~REGIO NIEUWS~

CHONBURI:- Gisteren raakte er bij een verkeerscontrole een 32-jarige man ernstig gewond nadat hij met de auto tegen verschillende politieauto’s was gereden, de man opende plots het vuur, waarna de politie terug schoot.

Khun Anuphap Maksap alias ‘Namlai’ werd onder politie-escorte naar een plaatselijk ziekenhuis gestuurd. De politie liet weten dat ze een tip hadden  gekregen over iemand die drugs bij zich heeft.

De 40-jarige Wanchalerm Boontam, die de auto bestuurde, beweert dat khun Namlai hem gebeld had om een ritje met de auto te maken, maar toen ze naar een politiecontrolepost reden, richtte Khun Namali plots een pistool op hem en eiste dat hij door zou rijden en reed in paniek vervolgens tegen enkele politieauto’s op.

Khun Namlai sprong uit de auto en begon te schieten op de politie. Tijdens het vuurgevecht werd hij in de ribben geraakt en met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.  Een arts in het ziekenhuis meldde later aan de politie dat er 30 methamfetaminepillen en een kleine hoeveelheid crystal methamfetamine in Namlai’s broek waren aangetroffen.

De hoofdcommissaris van politie Chonburi, kolonel Nitat Weanpradap vertelde tegen de journalists dat de politie een wegversperring had opgezet nadat ze een tip had gekregen dat iemand in het gebied drugs bij zich zou hebben.

“De politie sommeerde de auto van de verdachte om te stoppen, maar ze weigerden waarna het bovenstaande zich voltrok.

Khun Wanchalerm werd gearresteerd en Khun Namlai wordt geconfronteerd met meerdere strafrechtelijke vervolging, waaronder poging tot moord op een politieagent.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Screenshot
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!