Magazijn in Bangkok gecontroleerd op inferieure goederen

BANGKOK:- Het Thaise Daily News meldde dat witteboordencriminaliteitsfunctionarissen een magazijn in het Bang Na-district van Bangkok waren binnengevallen nadat véél Thaise mensen hadden geklaagd over goederen van slechte kwaliteit die online werden verkocht.  De meeste goederen kwamen uit het buitenland.

In het depot van Bang Na-Trat Road vonden 19 agenten duizenden batterijen, schoenen, tassen en kleding waarvoor geen invoerbelasting was betaald en bovendien van slechte kwaliteit.

De politie arresteerden een 29-jarige manager genaamd Sureeporn.

De politie zei dat online kopen erg in opmars is, omdat het gemakkelijk en handig is, maar je moet voorzichtig zijn om goederen van kwaliteit te krijgen. De beste manier om dit te doen, is door online beoordelingen te lezen om de geloofwaardigheid en legaliteit van de verkoper te waarborgen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Daily News 
Vertaling: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Daily News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!