Lunch in Nieuw Vlaanderen nu woensdag 3 maart, gevolgd door een quiz geleid door Jacques

~NIEUWSBRIEF VAN DE VLAAMSE CLUB PATTAYA~

Beste vrienden,
De vorige bijeenkomst in de Dao bar was een groot succes, 40 man en iedereen content !
Een diamontage vindt u op onze website onderaan deze pagina http://www.vlaamseclubpattaya.com/meetings-sedert-januari-2020.html . Een beetje tijd geven om in te laden of eventueel de montage eerst downloaden.

Hierbij wordt u vriendelijk uitgenodigd volgende week woensdag naar een lunch in de bar/restaurant Nieuw Vlaanderen.We starten om 12.30u.

Het menu: 
PompoensoepStoofvlees en vidéemet frietjes en kroketjesPerziken op sap
voor de prijs van 200 baht, te betalen aan de bar na de lunch.Thai food is mogelijk.
Gelieve aan te schuiven aan tafels binnen met drie of vier personen, want achteraf leidt Jacques Dezeure een korte quiz waar met groepen van drie of 4 personen gewerkt wordt.
Nieuw Vlaanderen is gelegen op het einde van een doodlopend straatje rechtover Pattaya City Hospital in soi Bukhao (verbindingsstraat tussen Pattaya South en Pattaya Klang). 
Het straatje ligt rechtover het hospitaal, een licht bruin gebouw waar Pattaya City Hospital op staat. Op de hoek van het straatje is een motorbike shop. Er is parkeermogelijkheid op het einde van het straatje aan de bar maar ook links en rechts in het straatje.
Inschrijven door mij te mailen voor maandagavond.

Allerlei:

  •  Het Bangkok Pattaya Hospital biedt een checkup aan voor 990 baht, details vindt u in bijlage.

U moet wel reserveren/betalen voor het einde van de maand (daarom verstuur ik de uitnodiging voor de lunch wat vroeger dan gewoonlijk) dan heeft u dacht ik nog 6 maanden de tijd om de testen te doen.Het best eerst eens telefonisch contact opnemen dus.

  • De laatste tijd was er wat ongerustheid door het feit dat de Belgische Ambassade geen affidavit meer zou afleveren vanaf juni. Daardoor zouden immers bepaalde Belgen die inkomen of stortingen moeten kunnen bewijzen over een langere periode, in de problemen kunnen komen. Geen paniek, de Ambassade heeft me verzekerd dat de deadline van juni zal verschoven worden zodat niemand in de problemen zal komen. Maar binnenkort communiceren ze daarover zelf.

Vriendelijke groeten en tot binnenkort
Donaat
www.vlaamseclubpattaya.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!