Lufthansa breidt uit richting India, Thailand en de VS

FRANKFURT – Lufthansa breidt komend winterseizoen de capaciteit richting Bangkok en Los Angeles flink uit, door de inzet van de Airbus A380 die onlangs weer van stal werd gehaald. Daarnaast wordt een nieuwe lijndienst tussen München en Bangalore gestart. 

De A380 maakt geleidelijk haar rentree in de Lufthansa-vloot: inmiddels zijn er drie toestellen uit de opslag gehaald. Vanaf 5 oktober wordt de superjumbo dagelijks ingezet van München naar Los Angeles. Later die maand, op 28 oktober, gaat het type ook richting Bangkok. De Thaise hoofdstad wordt nu nog met een A350 met München verbonden, maar krijgt komende winter een capaciteitsimpuls van 75 procent.

Nieuw in de dienstregeling is een lijndienst tussen München en Bangalore. Die wordt dit najaar drie keer per week aangeboden met een A350. Lufthansa vliegt al vanuit Zuid-Duitsland naar Delhi en Mumbai. Overigens keer ook de route Frankfurt – Hyderabad terug in het vluchtschema.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Redactie 
Bron: luchtvaartnieuws.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!