Loma Run 2024 van Pattaya, staat garant 10 jaar hardloopplezier op het strand van Jomtien

PATTAYA:- Op zondag 22 september 2024 wordt op Jomtien Beach in Pattaya de tiende editie gehouden van de populaire “Loma Run On The Beach”. Dit unieke hardloopevenement trekt zowel amateur- als professionele hardlopers op een uitdagend parcours door zand en wil om hun vaardigheden onderweg te demonstreren.

Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden: een fun-run van 5,5 kilometer, waarvan 4,1 kilometer asfalt en 1,4 kilometer strand, en een mini-marathon van 10,5 kilometer, waarbij de lopers 9,1 kilometer over de weg en 1,4 kilometer over het strand afleggen.

De inschrijvingskosten bedragen 590 baht voor de fun-run en 790 baht voor de mini-marathon. Met de deelnameprijs ontvangen lopers niet alleen een racepakket, waarin onder meer een hardloopshirt, een BIB met chiptiming, een finishersmedaille en een ongevallenverzekering zijn opgenomen, maar ook eten tijdens de race.

Een bijzonder hoogtepunt voor de snelsten: de eerste 100 mannen en vrouwen die de minimarathon voltooien, ontvangen ook een speciale “Loma Finisher10K”-shirt en maken deel uit van de “Top100”-onderscheiding.

Het evenement begint om 05.00 uur en belooft een spectaculaire ervaring te worden die sport en vrije tijd combineert op het beroemde Jomtien Beach in Thailand. De editie, ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum, wordt omschreven als bijzonder rijk aan details en zorgvuldig georganiseerd, wat de hoge kwaliteit en aantrekkelijkheid van het evenement onderstreept.

De startnummers en shirts worden op zaterdag 21 september 2024 van 10.30 uur tot 19.00 uur opgehaald bij het Jomtien Palm Beach Hotel. Lopers en toeschouwers kunnen zich verheugen op een weekend vol spanning, sportieve uitdagingen en strandsfeer.

Voor meer informatie en de laatste kans om je te registreren (met nog maar twee dagen tot de inschrijving sluit) bezoekt u de officiële evenementpagina op Facebook. 

Mis de kans niet om deel uit te maken van dit buitengewone hardloopevenement.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!