Lof voor de heldhaftige chauffeur die een buitenlander in Hua Hin tot leven heeft gewekt

HUA HIN:- In een daad van moed en snel nadenken werd een Grab-chauffeur een held nadat hij bewusteloze buitenlander reanimeerde die betrokken was bij een verkeersongeval in deze badplaats.

Het verkeersongeval vond gistermorgen plaats op 9 januari nabij het irrigatiekanaal im Soi 70. De reddingseenheid van Sawang Hua Hin Dhammasthan meldde dat een buitenlandse man op een motorfiets tegen een pick-up truck was getreden en bewusteloos op straat lag.

De reddingseenheid van Sawang Hua Hin Dhammasthan benadrukte de snelle reactie van de Grab-chauffeur via haar Facebook-pagina. Toen de chauffeur, wiens naam niet bekend is, op de plaats van het ongeval arriveerde, voerde hij onmiddellijk een reanimatie uit en hield hij het slachtoffer in leven tot de aankomst van de ambulance en het reddingsteam.

De reddingseenheid uitte in haar bericht haar diepe dankbaarheid aan de Grab-chauffeur: ​“We prijzen de chauffeur voor zijn snelle handelen op de plaats van het ongeval. Zijn bereidheid om de gewonde man, die bewusteloos en zonder pols was, te helpen en te reanimeren, speelde ongetwijfeld een cruciale rol bij de reddingsoperatie. Zijn acties zijn werkelijk bewonderenswaardig”.

Olleke Bolleke in Hua Hin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!