Kustplaats Pattaya overweegt opnieuw het parkeren aan de strandzijde van Pattaya Beach Road te verbieden

PATTAYA:- Ambtenaren van de stad Pattaya overwegen het vrije parkeren weer te verbieden, dat tijdens de Covid19 pandemie werd toegestaan om parkeren aan de strandzijde van Pattaya Beach mogelijk te maken, maar eerst willen de ambtenaren naar de meningen van de bewoners luisteren, alvorens ze een beslissing nemen.

Voorafgaand aan de Covid19 pandemie was het volgens de verkeerspolitie van Pattaya verboden om direct op het strand te parkeren om het verkeer soepel te laten verlopen. Door een gebrek aan buitenlandse toeristen en bijna drie jaar gesloten grenzen vanwege Covid19 werd parkeren echter toegestaan ​​​​na vele petities van strandverkopers.

Echter, zorgen over het al verslechterende verkeer en terugkerende Chinese toeristen en eventuele reisgroepen en bussen zien nu dat de verkeerspolitie van Pattaya aanbeveelt het verbod te herstellen. Burgemeester Poramese Ngampiches van de stad Pattaya en relevante ambtenaren van Banglamung hebben echter nog geen definitief besluit genomen en onderzoeken veel verschillende betrokken partijen.

Ondertussen zit de Beach Road midden in een project om deze  te verbreden, waardoor er uiteindelijk meer parkeergelegenheid en meer ruimte om te rijden zal zijn, maar dit zal waarschijnlijk meer dan een jaar duren voordat het voltooid is.

Het is zeker waar, geven ambtenaren van de stad Pattaya toe, dat het toestaan ​​van parkeren Pattaya Beach veel aantrekkelijker heeft gemaakt voor binnenlandse toeristen uit Bangkok en de oostelijke provincies. Echter, met de terugkeer van buitenlandse toeristen, is de zorg van de verkeerspolitie dat het de huidige situatie onhoudbaar maakt vanuit verkeersperceptie totdat de Beach Road-uitbreiding is voltooid.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!