Kraanwagen kantelt in Sri Racha en verplettert de chauffeur

SRI RACHA:- Een kraanwagen die in de haven van een privébedrijf in Sri Racha een enorme betonnen pilaar van 17 ton moest optillen, kantelde en verpletterde daarbij de chauffeur.

Kapitein Boonlai In-iam van het nabij gelegen politiebureau van Sri Racha werd op de hoogte gebracht van een dodelijk ongeval in de haven van een privébedrijf in het Thung Sukla-subdistrict van Sri Racha en haastte zich naar de plaats van het ongeval met het reddingsteam van Sawang Prateep.

Er lag daar een kraanwagen op de kop met de wielen naar de hemel gericht. In de verkreukelde cabine lag de 49-jarige chauffeur Salid Panthong, die geprobeerd had een enorme betonnen pilaar van 17 ton op te tillen voordat de kraan uit balans en kantelde.

De kraan werd met behulp van twee andere kranen overeind gebracht, maar khun Salid, die te lang vastzat, overleed aan zijn verwondingen in de bestuurdersstoel. De oorzaak van de klap van de kraan bleef op het moment van vertaling onbekend, terwijl het lichaam van het slachtoffer werd overgebracht naar een nabijgelegen ziekenhuis voor verdere religieuze ceremoniën. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!