Koningin Suthida weer met haar man, koning Vajiralongkorn in het openbaar verschenen

~ZE MAG GEZIEN WORDEN~
(Zij heeft een mooi uiterlijk)

BANGKOK:- De Thaise koningin Suthida is weer terecht. Gisteravond verscheen ze samen met koning Vajiralongkorn bij de Amphorn Sathan troonzaal van het Dusit-paleis in Bangkok ter markering van het Chinese nieuwjaar. Het was voor het eerst in bijna zeven weken dat de koningin weer in het openbaar verscheen.

Koningin Suthida (42) verscheen met de de bijvrouw van koning Vajiralongkorn,  de 36-jarige Sineenat en diens oudste dochter prinses Bajrakitiyabha (42). Die laatste trok met haar korte haar alle aandacht naar zich toe vanwege het ’opmerkelijke kapsel’, zoals een trouwe blogger over het Thaise koningshuis het omschreef.

De koninklijke dames waren allen in het rood gekleed terwijl de koning een donkerblauw pak had aangetrokken. Er was vooraf enige hoop dat hij zijn kleding zou aanpassen aan dat van zijn vrouwelijk gezelschap. Dit omdat Vajiralongkorn de laatste keren dat hij met zijn bijvrouw in het publiek verscheen, steeds een bij haar jurk passend hemd droeg.

Speculaties 
Suthida mocht tijdens de plechtigheid ter ere van het Nieuwjaar het dichtst bij de koning staan. Sineenat verrichtte dezelfde handelingen maar hield zich op de achtergrond, zoals gebruikelijk wanneer Vajiralongkorn met zijn beide partners naar buiten treedt. Prinses Bajrakitiyabha, dochter uit het eerste huwelijk van de koning – hij is inmiddels vier keer getrouwd – hield zich afwisselend bij haar vader en diens bijvrouw op.

Volgens opgave van het paleis komt koningin Suthida de komende weken nog een aantal malen in actie. Haar lange afwezigheid leidde tot een tal van speculaties.

Er was zelfs sprake van een roddel dat de koningin in de gevangenis zat, dit naar aanleiding van de straf die de koninklijke bijvrouw Sineenat gedurende bijna een jaar onderging wegens ’ongehoorzaamheid’. Een verklaring voor de radiostilte rond de koningin is niet gegeven. In diezelfde tijd liet de koning zich alleen zien met Sineenat.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook
Tekst: Redactie TMG
Bron: Telegraaf 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!