Koning Vajiralongkorn van Thailand doneert 200.000 Favipiravir-tabletten aan in de gevangenis zittende Covid19 patiënten

~AALMOEZEN GEVEN VERARMT NIET~
(Als men goed doet, wordt men daar niet slechter van)

BANGKOK:- Zijne Majesteit de Koning heeft vandaag tijdens een privé audiëntie 200.000 Favipiravir-tabletten aan de directeur-generaal van het Department of Corrections, Ayut Sinthopphan, geschonken.

Het paleis maakte bekend dat Zijne Majesteit persoonlijk de aankoop van de medicatie zou hebben gefinancierd, dat zal worden gebruikt voor de behandeling van gevangenen de Covid19 infectie hebben opgelopen.

Op 31 mei waren er in totaal 26.602 Covid19patiënten in 13 landelijk gelegen gevangenissen geregistreerd. Van hen zijn er 10.078 hersteld, terwijl er tot nu toe negen zijn overleden. Ondertussen zijn er in 119 gevangenissen geen besmettingen gemeld.

Volgens de Farmaceutische Overheidsorganisatie heeft elke Covid19 patiënt tot 70 Favipiravir tabletten nodig voordat er van een volledig herstel sprake is.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!