Koning en koningin van Thailand overhandigden diploma’s aan afgestudeerde militairen

BANGKOK:- Hunne Majesteiten Koning Maha Vajiralongkorn en Koningin Suthida Bajrasudhabimalalakshana waren deze week aanwezig bij een diploma-uitreiking voor gevorderde militaire scholieren in Dusit paleis in Bangkok.

De ceremonie vond plaats om 18.00 uur in Dusidalai Hall, waar militaire officieren hun afstudeeronderscheiding voor het academische jaar 2020-2021 in ontvangst namen bij verschillende instituten.

Premier Prayut Chan-o-cha las in zijn hoedanigheid van minister van Defensie de namen voor van afgestudeerden van het National Defense College, het Joint War College, het Army War College, het Navy War College, het Air Force War College,  het Command and General Staff College, het Navy Command and Staff College en het Air Command and Staff College.

De koning en koningin reikten beurtelings diploma’s en academische broches aan elk van de afgestudeerden uit.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!