Koh Samui heeft weer stroom!

~EEN ZWAAR ANKER GELICHT HEBBEN~
(Een belangrijk werk gedaan hebben)

KOH SAMUI:- De reparatiewerkzaamheden aan de beschadigde onderwaterkabel die de eilanden Samui en Phangan van elektriciteit voorziet, zijn voltooid.  

Sinds maandagochtend waren er op de twee eilanden wijdverbreide stroomstoringen.  De elektriciteitsautoriteit PEA maakte gisteren bekend dat de 115kv onderwaterkabel tussen het Khanom-district in de provincie Nakhon Si Thammarat en Koh Samui was gerepareerd en dat de stroomtoevoer naar alle gebieden van Koh Samui en Koh Phagnan zou worden hersteld.  

De zes mobiele stroomopwekkingsvoertuigen die in de getroffen gebieden waren gebruikt, zouden niet langer nodig zijn.  

Volgens de PEA-districtsmanager Jakkrit Meedet was de stroomvoorziening op de Koh Samui niet kritisch.  

De stroomstoring van maandag was een “normaal ongeval”. De PEA wil een bedrijf opdracht geven om een ​​onderwateronderzoek uit te voeren en uit te zoeken wat de oorzaak is van de schade aan de kabel die elektriciteitscentrale 2 in Tambon Mae Nam op Koh Samui van stroom voorziet.

In de berichten in de Thaise media, was te lezen dat de onderwater gelegen kabels beschadigd waren door een anker dat vanaf het schip HTMS Anthong ongeveer twee kilometer van Samui werd gegooid.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: AmarinTV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!