Koele temperaturen, prachtige uitzichten trekken toeristen naar de bossen van Wang Nam Kheow in Noordoost Thailand

KORAT:- De toeristen kwamen het afgelopen weekend massaal naar het Khao Phaeng Ma-herbebossingsproject in het Wang Nam Kheow-district van Nakhon Ratchasima gekomen nu de temperaturen daar tot 15 graden Celsius zijn gedaald.

Het koele weer is niet de enige attractie, toeristen worden ook begroet met het uitzicht op majestueuze wilde stieren en koeien die elke ochtend in de velden grazen.

De bezoekers zijn wel verplicht zich te houden aan preventieve maatregelen tegen Covid19 virus waaronder het dragen van mondkapjes en moeten inchecken via het ThaiChana-traceerplatform.

Omdat ’s nachts kamperen niet is toegestaan, rijden toeristen over het algemeen in de vroege ochtend en vertrekken ze in de namiddag.

Khun Phongthep Malachasingha, voorzitter van de toerismevereniging van Wang Nam Kheow, zei zaterdag dat toeristen meestal arriveren zodra de temperaturen beginnen te dalen.

“Het district Wang Nam Kheow zal binnenkort een marathon houden langs de oevers van het Ban San Kam Phaeng-reservoir, wat zowel hardlopers als toeristen moet aantrekken en de hotelbezetting in de provincie moet vergroten”, zei hij.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!