De restaurants in Bangkok nogmaals gewaarschuwd om na 21:00 uur géén drank te serveren

BANGKOK:- Een woordvoerder van het grootstedelijke politiebureau van Bangkok heeft de waarschuwing geuit, dat alleen restaurants die voldoen aan de SHA- of Thai Stop Covid+-normen mogen alcoholische dranken schenken tot 21.00 uur, anders zullen zal de politie direct juridische stappen ondernemen.

Luitenant generaal Samran Nuanma, van het metropolisch politiebureau,  zei dat het management van restaurants die betrapt worden op het schenken van alcohol na 21.00 uur een gevangenisstraf van een jaar en/of een boete van 100.000 baht boven het hoofd hangt.

Pubs, bars, karaoke-tenten en massagesalons mogen nog steeds niet heropenen en operators kunnen de bovengenoemde straffen krijgen als ze worden betrapt, aldus de verklaring van de Bangkok Metropolitan Administration.

Alle restaurants met airconditioning mogen slechts 50 procent van de stoelen laten bezetten, terwijl openluchtrestaurants dat voor 75 procent mogen doen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in BANGKOK
Bron: Daily News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!