Khun Sakchai belooft verruiming van de baruren en minder corruptie als hij gekozen wordt tot burgemeester van Pattaya 

PATTAYA:- Khun Sakchai Taengho, de burgemeesterskandidaat van Pattaya, verklaarde dat het verlengen van de openingstijden van uitgaansgelegenheden, het bestrijden van corruptie en het verbeteren van de dienstverlening op het stadhuis zijn topprioriteiten zouden zijn als hij op 22 mei wordt gekozen.

Khun Sakchai, districtshoofd van het district Banglamung in de periode 2013-14, is onafhankelijk zonder steun van een politieke groep of met een lijst van kandidaten voor de gemeenteraad.  Ondanks de #2-trekking die hem hoog op de stemming plaatst, staat hij voor een zware campagne.

Maar Sakchai zei dat hij onverschrokken is en de verkiezingen zowel online als offline zal betwisten, waarbij hij krachtig sociale media zal gebruiken en door de straten van Pattaya zal lopen en mensen persoonlijk een “elleboogje” zou geven.

Corruptie is een belangrijk doelwit voor het voormalige districtshoofd, die een reputatie heeft opgebouwd als activist voor het dienen van diepgewortelde belangen en rijke eigenaren.  Zijn prestaties waren onder meer de sloop van het boetiekhotel waarvan de rijke eigenaar herhaalde slooporders negeerde, en de ontruiming van de door landeigenaren ingenomen land van het South Pattaya Canal.

Khun Sakchai zei dat hij het bestuur van Pattaya transparant en controleerbaar wil maken, met alles op tafel.  Zoneringsproblemen zijn ook een hot-button-probleem.  Sakchai zei dat Pattaya, als speciale administratieve organisatie, meer flexibiliteit zou moeten hebben met betrekking tot bestemmingsplannen en openingstijden, en entertainmentbedrijven zou moeten aansporen om langere openingstijden te hebben in de hele stad, niet alleen op Walking Street.

Titeindelijk wil hij de diensten van het stadhuis verbeteren om er een echt “one-stop-servicecentrum” van te maken dat gemakkelijk en handig is voor stadsbewoners.  Sakchai zei dat hij hetzelfde deed op het districtskantoor van Banglamung toen hij daar districtshoofd was.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Wochenblitz.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!