Karaoke lounge in Pattaya zou naar verluidt seksuele diensten bieden door de politie tot nader order gesloten

PATTAYA:- Een karaoke lounge die in het uitgaansleven bekend staat als “Nakata lounge” is door de politie bevolen om tijdelijk te sluiten nadat op sociale media berichten verschenen dat daar naast het karaoken óók flink van bil gegaan werd, uiteraard tegen betalen.  

Verschillende journalisten gingen op pad om de beruchte karaoke lounge te controleren dat achter een tankstation op Sukhumvit Road bevindt

Volgens journalisten staat de “Nakata lounge” al tien jaar onder die naam bekend,  hoewel de werkelijke naam door lokale media niet werd genoemd.

De journalisten vonden na enig zoeken een lege zaal zonder fonkelende slingers, personeel, klanten of andere bekende aanduidingen van een uitgaansgelegenheid. Bovendien waren volgens lokale media ook andere horecabedrijven in de buurt van deze omstreden lounge gesloten.

Bewoners die in de buurt van de karaoke lounge wonen, vertelde dat ze een politieauto in de straat zagen rijden en dat de agenten de exploitanten van de lounge sommeerde het bedrijf tot nader order tijdelijk te sluiten. 

Ze zeiden ook dat de karaoke lounge beschuldigd werd van het aanbieden van seksuele diensten, alarmerend dicht bij een school voor jonge kinderen! een tempel en het politiebureau van Banglamung lag.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!