Kapitein aangeklaagd voor een bootongeluk in Pattaya, waardoor 30 Russische toeristen in levensgevaar kwamen

PATTAYA:- De kapitein van een catamaran-rondvaartboot is beschuldigd van roekeloos vaargedrag nadat een golf het schip met Russische toeristen aan boord bij Koh Larn, Pattaya, deed kapseizen.

Hij werd beschuldigd van roekeloos vaargedrag waarbij anderen gewond raakten nadat bij het incident afgelopen zaterdag ongeveer dertig Russische toeristen in de woelige zee terecht kwamen.

De kapitein beweerde dat hij in de buurt van Jomtien Beach voer en de rode vlag op de Bali Hai-pier niet had opgemerkt. Na het ongeval overhandigde de booteigenaar de exploitatievergunning aan de politie en nam aanvankelijk de medische behandeling van de gewonden over.

De rode vlag wappert nog steeds op de Bali Hai-pier in Zuid-Pattaya, waardoor speedboten en kleine toeristenboten de de zee niet mogen opvaren omdat de wind en de golven te sterk zijn.

Exploitanten van speedboten zijn gedwongen hun diensten aan toeristen op te schorten en een aanzienlijk aantal speedboten blijft tot nader order aangemeerd. Toeristen die naar Koh Larn reizen, worden geadviseerd om grotere passagiersschepen te gebruiken.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!